Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
27 mei 2023

Juni Bakfietsmaand

Juni Bakfiets Maand: Ontdek de Veelzijdigheid van Bakfietsen!

Welkom bij E Bike Masters! We zijn verheugd om de hele maand juni te vieren als "Juni Bakfiets Maand." Deze maand staat volledig in het teken van de veelzijdigheid en het plezier van bakfietsen. Of je nu een gezin hebt, een ondernemer bent of gewoon op zoek bent naar een handige manier om je spullen te vervoeren, bakfietsen bieden de perfecte oplossing.

13263869 1276045729090652 225819932392823200 n

Waarom kiezen voor een bakfiets?
Bakfietsen zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een alternatieve vorm van vervoer. Ze bieden talloze voordelen, waaronder:

Ruimte en Veelzijdigheid: Met een bakfiets kun je gemakkelijk boodschappen doen, je kinderen naar school brengen, je huisdier meenemen voor een ritje of zelfs zakelijke goederen vervoeren. De ruime bak biedt eindeloze mogelijkheden.

Gezond en Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor een bakfiets verminder je jouw CO2-uitstoot en draag je bij aan een groenere toekomst. Bovendien is fietsen een geweldige manier om actief te blijven en in vorm te blijven.

Gemak en Flexibiliteit: Met een elektrische bakfiets geniet je van het gemak van trapondersteuning. Zelfs met een volle lading in de bak kun je moeiteloos lange afstanden afleggen.

Speciale aanbiedingen en kortingen
Om de Juni Bakfiets Maand te vieren, hebben we enkele speciale aanbiedingen en kortingen voor jullie in petto. Profiteer van geweldige deals op geselecteerde bakfietsmodellen en accessoires. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Bakfietsmodellen scherp geprijsd:

Ontvang 10% korting op alle gebruikte bakfietsmodellen die tijdens de Juni Bakfiets Maand worden gekocht. Dit is jouw kans om de perfecte bakfiets voor jouw behoeften te vinden tegen een geweldige prijs.

Gratis Repair Club voor de eerste 2 jaar: Bij aankoop van een nieuwe bakfiets in juni ontvang dit onderhoudspakket ter waarde van € 336,-

Gratis Proefrit: Wil je ervaren hoe het is om met een bakfiets te rijden? Kom langs in onze winkel en maak een gratis proefrit. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste bakfiets.

Doe mee aan de Juni Bakfiets Maand!

Laat de kans niet voorbijgaan om de veelzijdigheid van bakfietsen te ontdekken en te profiteren van onze speciale aanbiedingen. Bezoek onze winkel in juni of bekijk onze website om ons uitgebreide assortiment bakfietsen te verkennen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Ebike Masters en je te helpen bij het vinden van de perfecte bakfiets voor jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van juni een maand vol avontuur en bakfietsplezier!
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden