Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
1 juni 2019

OFF-ROAD/SPEED SETTINGS

OFF-Road/Speed Settings (O.S.S.)

Bij E Bike Masters snappen we dat voor een aantal fanatiekelingen onder ons 25 km/h niet snel genoeg is. Vol energie aan een sportieve rit beginnen om vervolgens te worden beperkt wanneer u net zo lekker aan het doortrappen bent.. Dit kan anders!

E Bike Masters heeft enkele E Bikes in haar assortiment waar deze mogelijkheid is geboden om deze situatie tot iets van de verleden tijd te maken!

De OFF-ROAD/SPEED SETTING maakt een einde aan deze frustratie. Bij ons kunt u (onder het maken van een afspraak) deze instellingen hard - of softwarematig installeren.

Als u kiest voor deze upgrade is het van belang dat u de wetgeving in gedachten houd, aangezien de snelheid dan de “officiële maximum snelheid” overschrijdt en u daarmee technisch gezien enkel op privé terrein of de niet openbare weg mag crossen!

Door de vernieuwde instellingen op de fiets kunnen we een fiets tunen (afhankelijk van de software en merk/type fiets). Deze upgrade is dus niet mogelijk bij alle E Bikes, dus informeer van tevoren of uw fiets deze wijziging ondersteunt.

Voor vragen en verdere informatie over de “OFF-Road Speed Settings” klik dan hier.

*Deze OFF-ROAD/SPEED SETTING-Upgrade is exclusief voor fietsen die zijn gekocht bij E Bike Masters.