Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
9 augustus 2023

Bakfiets Opruiming

Maak het nieuwe schooljaar nog voordeliger met één van onze elektrische bakfietsen!

Laat de ochtendroutine moeiteloos verlopen terwijl u de kinderenveilig en comfortabel naar school brengt. Bespaar tijd! Vermijd de verkeersdrukte, en geniet ook nog eens van quality time met uw kinderen onderweg.

Met de krachtige ondersteuning en ruime bakken van onze Triobikes of het speelse design van Nihola bijvoorbeeld. Er is voldoende plek voor uw kinderen, hun boeken, lunchboxen en nog veel meer.

Zeg nu eerlijk u heeft toch liever dat uw kinderen lekker in de frisse lucht naar school worden gebracht dan altijd maar met die auto? Zelfs als het regent blijven uw kinderen lekker droog door de mooie regenhuiven. En dankzij de mooie designs van onze selectie elektrische bakfietsen maken uw kinderen ook nog eens de blits op het schoolplein.

Kies voor gemak en stijl - kies voor onze elektrische bakfietsen.

Bezoek nu onze winkel om te ontdekken welke fiets bij u past. Of reserveer met onderstaand contactformulier een proefrit zodat u zeker weet dat u alle tijd heeft om proef te rijden.

Bij E Bike Masters staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden, en kijken we samen met u naar de elektrische bakfiets die perfect bij u past en aansluit op al uw wensen.
Please enable javascript to use this contact form.
Verzenden