Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Nieuws

23 februari 2018

Nieuw in ons assortiment: HNF-NICOLAI

E-BIKE MASTERS heeft Nederlandse primeur.

Met trots introduceert E-BIKE MASTERS een primeur op de Nederlandse markt:
de “HNF-NICOLAI

Ontworpen zonder enige compromissen, met de beste onderdelen en vooruitstrevend design. Denkt u bijvoorbeeld aan een Belt-Drive (onderhoudsvrij), NUVINCI 380SE (géén versnellingen, maar trapfrequentie) en midden-motor systeem van BOSCH. Met deze onderdelen laat HNF-NICOLAI zien wat een E-Bike kán zijn..
Stacks image ff88b88 1200x700
Sinds 2008 heeft het team rond Michael Hecken, Kalle Nicolai en Benjamin Börries innovatieve en succesvolle E-Bike concepten ontwikkeld en gebouwd. Kalle Nicolai heeft sinds 1995 het merk NICOLAI wereldwijd opgebouwd en heeft al een cultstatus bereikt.
Sd1 total 1400x817
HNF Heisenberg werd HNF-NICOLAI en dit was meer dan alleen een fusie van twee merken. Het netwerken tussen HNF en Nicolai zal op alle niveaus plaatsvinden. Over het algemeen komt de kern van het merk veel meer in beeld. De reputatie van Kalle Nicolai in de fietsindustrie is uniek. De naam Nicolai heeft ons ertoe gebracht HNF - sterker - om te vormen tot wat het uiteindelijk is: een bedrijf van en met Kalle Nicolai.

Michael Hecken "In gesprekken met klanten werden we herhaaldelijk bevestigd dat HNF en de connectie met Nicolai een veel sterkere, inhoud gerelateerde interesse hadden dan het merk HEISENBERG. Hightech engineering, de passie voor fietsen en het streven naar uniekheid voor de perfecte fiets zijn kernelementen van onze bedrijfsfilosofie. "
Hnf cd1 tilt
Kalle Nicolai "Door de fusie kunnen we onze krachten bundelen en echte toegevoegde waarde en voordelen voor de klant creëren. En ik kan me concentreren op wat ik het beste kan: innovatieve fietsen ontwikkelen met passie en passie. "
Xd2 mattschwarz total web 1400x817
Met 4 prachtige nieuwe modellen: UD1, MD1, SD1, XD2 én de CD1 (dé Cargo Delivery E-Bike) is er keus genoeg! Heeft dit de interesse gewekt en wilt u ervaren wat een E-Bike kan zijn, maak dan snel hier een afspraak voor een proefrit. Of kom langs bij E-BIKE MASTERS Rotterdam!

TEAM E-BIKE MASTERS,
We Care!